Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

A wladis.com webshopban megrendelt termékekre az alábbi szállítási feltételek vonatkoznak.

Vásárlóink számára az általuk megrendelt termékeket Magyarország területén házhoz szállíttatjuk szerződött partnereink közreműködésével, terméktől függően amennyiben készletről elérhető általában 2-5 munkanap alatt.

A Wladis egy manufaktúra, ezért előfordul, hogy a kiválasztott tárgy méretbeli vagy egyéb okok miatt nem elérhető azonnal, ebben az esetben a kiszállítási időről pontos tájékoztatást adunk.

Szállítási címként megadhatja az otthoni címét, a munkahelye címét, vagy ahol épp tartózkodni fog a kiszállításkor. (A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől.) A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!

A megrendelt terméket a szállítási címen eltérő meghatalmazott is átveheti. Mivel a termékek ellenértéke (utánvétes fizetési mód választása esetén) átvételkor fizetendő, Önnek kell gondoskodnia arról, hogy a megbízottja rendelkezzen az átvételhez szükséges összeggel.

Amennyiben a szállító Önt vagy az Ön által meghatalmazott személyt nem találja a szállítás időpontjában a szállítási címen, úgy a szállítást Önnel telefonon egyeztetett új időpontban megismétli.

A kiszállítás ingyenes! Kivételt képeznek bizonyos nagy méret és súly terjedelmű termékek, melyek egyedi kiszállítási költségéről a rendelés folyamata során kaphat tájékoztatást.

A kiszállítási díj Általános Forgalmi Adó tartalmának adókulcsa és így az összege a megrendelt termékek áfa kulcsának függvényében változik. Az 1992. évi LXXIV törvény, az általános forgalmi adóról 22.§ értelmében a kiszállítási díj áfa kulcsát a számlán szereplő termékek áfa kulcsa határozza meg. "Az adó alapjába beletartoznak: a termékértékesítés és szolgáltatásnyújtás teljesítéséhez járulékosan kapcsolódó költségek, még akkor is, ha azok külön megállapodáson alapulnak, így különösen az ügynöki, a bizományi, a biztosítási, a közlekedési költségek." (1992. évi LXXIV törvény / 22§ 3 (b) pont).

 

FIZETÉS


Bankártyás fizetés

Az elsődleges fizetési megoldás a bankkártyás, amely banki szolgáltatónk a CIB bank közreműködésével, biztonságos és egyszerű módja a fizetésnek.

         CIB BANK Gyfk, Fizetési tájékoztató

 

Készpénzes fizetés - kiszállításkor
A legegyszerűbb módja az áru kifizetésének. Mikor rendelését futárunk kiviszi Önnek, készpénzben kiegyenlítheti a termékek árát és a szállítási költséget.

 

Előre utalás
Kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód az előreutalás. A rendelési folyamat végén válassza az előreutalás módot. Ügyfélszolgálatunk a lehető leghamarabb 24 órán belül elküldi emailben a díjbekérőt. Az összeg számlánkon való jóváírását követően adjuk át megrendelését a futárszolgálatnak kézbesítésre, amelyről sms és/vagy email értesítést is küldünk.
 

Ügyfélszolgálat:

info@wladisgaleria.hu

 

Az oldal tetejére